50/50 Gulasch
Här kommer ett härligt recept på en mustig gulasch gjord med hälften Svenskodlad Baljväxtfärs (gråärt, åkerböna, sötlupin och raps) och hälften nötfärs. Gulaschen är perfekt och värmande för de kallare årstiderna.
Här kommer ett härligt recept på en mustig gulasch gjord med hälften Svenskodlad Baljväxtfärs (gråärt, åkerböna, sötlupin och raps) och hälften nötfärs. Gulaschen är perfekt och värmande för de kallare årstiderna.
1,53
Kg CO₂e
1,53
Kg CO₂e
Energi kj/kcal:
Fett:
Varav mättat fett:
Fibrer:
Salt:
Kolhydrater:
Varav socker:
Protein:
432/103
6 g
1 g
3 g
1 g
7 g
3 g
5 g
Energi kj/kcal:
Fett:
Varav mättat fett:
Fibrer:
Salt:
Kolhydrater:
Varav socker:
Protein:
432/103
6 g
1 g
3 g
1 g
7 g
3 g
5 g