portioner
Tid: 18 minuter
Tid: 18 minuter

0,32

Kg CO₂e

0,32

Kg CO₂e

Ingredienser

  • 500 g Svenskodlad Baljväxtfärs
  • 500 g fiskfärs , valfri
  • 350 g morot , riven
  • 220 g vitkål , finhackad
  • 170 g gul lök , hackad
  • 20 g vitlök , pressad
  • 20 g ingefära , riven
  • 4 msk röd miso
  • 2 msk gochujang
  • 4 msk limejuice
  • 4 msk sesamolja
  • 180 ml kikärtsspad
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl potatismjöl
Näringsinnehåll

Energi kj/kcal:

Fett:

  • Varav mättat fett:

Fibrer:

Salt:

Kolhydrater:

  • Varav socker:

Protein:

Per 100g

491/117

4 g

1 g

4 g

<1 g

10 g

3 g

8 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienser och låt stå 20 min.
  3. Forma till bullar och grädda i ugnen 10 min.
  4. Stek i olja i en panna tills de fått fin färg och krispig yta.
Näringsinnehåll

Energi kj/kcal:

Fett:

  • Varav mättat fett:

Fibrer:

Salt:

Kolhydrater:

  • Varav socker:

Protein:

Per 100g

491/117

4 g

1 g

4 g

<1 g

10 g

3 g

8 g

Recept - Let’s do some cooking!

Inspireras av våra supersmarriga recept! Upptäck klassiker med en twist, middagar under 30 min eller varför inte laga Mästerkockarnas favoriträtter?