Svenskodlade vegoburgare umami

Svenskodlade Vegoburgare Umami – Fryst, 320 g

Saftiga och glutenfria växtbaserade burgare – gjorda på hela ärtor och bönor från svenska bönder. En smakrik umamibomb. Servera med klassiska burgartillbehör eller som biffar!

Naturligt rena råvaror – helt utan kemiska tillsatser.

Användning

Rosta de frysta burgarna i ugnen på 200 grader i ca 12 minuter. Alternativt grilla eller stek med lite olja på medelhög värme i ca 6 minuter/sida.

Ingredienser

Baljväxtfärs 52% (SÖTLUPIN*, gråärt*. åkerböna*, rapsolja*, salt), vatten, rapsolja*, morötter*, lök, grillad svamp, jästprotein, potatismjöl*, psylliumfröskal, kryddor, citrusfiber, salt. *Svenskt ursprung.

Näringsvärde per 100 g:

Energi 809 kJ/194 kcal
Fett 9,5 g
– Varav mättat fett 0,9 g
Kolhydrat 12 g
– Varav sockerarter 1,5 g
Fiber 9,8 g
Protein 10,4 g
Salt 0,9 g

Recept - utvalda för vegofärs

Inspireras av våra supersmarriga recept! Upptäck klassiker med en twist, middagar under 30 min eller varför inte laga Mästerkockarnas favoriträtter?