
Svenskodlade Vegoburgare Smokey med BBQ-sås och äpplecoleslaw
Servera våra goda smokey-burgare med en krämig coleslaw med äpple. Middag på nolltid!
Servera våra goda smokey-burgare med en krämig coleslaw med äpple. Middag på nolltid!
Äppelcoleslaw
1. Skölj och dela äpplen i små stavar alternativt riv grovt.
2. Lägg strimlad kål och äpplen i en bunke. Salta lätt och vänta en stund. Krama ur överflödig vätska.
3. Blanda crème fraiche, majonnäss, senap, vinäger, salt och peppar i en skål. Blanda med kålen och äpplen. Låt stå i kylen till servering.
Vegoburgare
1. Rosta de frysta burgarna i ugnen på 200 grader i ca 12 min. Alternativt stek eller grilla med lite olja på medelhög värme i ca 6 minuter/sida.
2. Toppa med BBQ-sås och servera i hamburgerbröd med äppelcoleslaw.